HR Business Partner i TheVIT!

Vi ser etter fremoverlente rådgivere innen HR – er du en av dem?

Har du minimum 3 års relevant erfaring og lyst til å jobbe som HR Business Partner i et offensivt og innovativt miljø? Blir du engasjert av nye utfordringer og av å levere verdiskapende løsninger i samarbeid med andre?

TheVIT vokser raskt, og vi ser nå etter dyktige og fremoverlente rådgivere til vårt HR Business Partner team i Oslo og Hamar. Som ansatt hos oss vil du levere HR-tjenester til små og mellomstore virksomheter, på langsiktige kontrakter. Du utgjør, sammen med dine fremtidige kolleger, kundenes HR-avdeling.

Stillingen er i stor grad kundeorientert og krever en HR Business Partner som liker å være diskusjonspartner og veileder for kunden, noe som forutsetter velutviklede kommunikative egenskaper og gode samarbeidsevner. Du er i tillegg strukturert og kvalitetsbevisst i utførelsen av ditt arbeid. Du tenker nytt og bidrar med innovative løsninger som favner bruk av ny teknologi. En indre vilje og et ønske om å finne de beste løsningene for kundene driver deg og du trives med relasjonsbygging og skaper tillit både internt og eksternt.

Vi kan tilby:

 • Et solid og bredt fagmiljø med teamånd og hyggelige kollegaer
 • Gode muligheter for faglig og personlig utvikling
 • Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver

Arbeidssted vil være i TheVIT sine lokaler i Oslo eller på Hamar, men mye av arbeidstiden vil tilbringes i lokalene til våre kunder.

Arbeidsoppgaver

 • Ivareta løpende HR oppgaver
 • Rådgivning til ansatte og ledere med fokus på forbedringsprosesser
 • Bistå i å utvikle, implementere og sikre gode HR-prosesser og rutiner og aktiv støtte for ledere i å drive HR-prosesser
 • Bistå og støtte i arbeidsrettslige problemstillinger knyttet til blant annet arbeidsavtaler, arbeidstid, konflikthåndtering, mv.
 • Bidra i videreutviklingen av TheVIT’s rådgivningstjenester

Ønsket bakgrunn og erfaring

 • Høyere utdanning på bachelor eller masternivå, gjerne med fokus på HR- og organisasjonsfag
 • 2-5 års relevant arbeidserfaring
 • Evner å jobbe med strategiske så vel som operative oppgaver

Søknad
Synes du dette ser spennende ut og er klar for nye utfordringer, ønsker vi å høre fra deg!
Send et søknadsbrev, CV, samt relevante vitnemål/attester til karriere@thevit.no. Vi vil ta kontakt med deg for en uforpliktende prat så raskt som mulig.

Søknader vil bli vurdert fortløpende. Tiltredelse etter avtale.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Om TheVIT
TheVIT tilbyr tjenestekonsept innen økonomi, regnskap, HRM og forretningsutvikling tilpasset et næringsliv i rask utvikling. TheVIT’s teammodell byr på rike muligheter for kompetansevekst for alle våre ansatte, i samspill med kunder og kollegaer. Sammen skaper vi suksess!

Les mer om oss her!

 

Del dette innlegget
Share on FacebookShare on LinkedIn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *