Karriereambisjoner? Økonomirådgiver i TheVIT!

Har du 2-5 års relevant erfaring og lyst til å jobbe som rådgiver i et offensivt og innovativt miljø? Blir du engasjert av nye utfordringer og av å levere verdiskapende løsninger i samarbeid med andre?

TheVIT vokser raskt, og vi ser nå etter dyktige og fremoverlente rådgivere til våre økonomiteam i Oslo og Hamar. Som ansatt hos oss vil du levere økonomitjenester til små og mellomstore virksomheter, på langsiktige kontrakter. Du utgjør, sammen med dine fremtidige kolleger, kundenes økonomiavdeling.

Stillingen er i stor grad kundeorientert og krever en rådgiver som liker å være diskusjonspartner og veileder for kunden, noe som forutsetter velutviklede kommunikative egenskaper og gode samarbeidsevner. Du er i tillegg strukturert og kvalitetsbevisst i utførelsen av ditt arbeid. Du tenker nytt og bidrar med innovative løsninger som favner bruk av ny teknologi. En indre vilje og et ønske om å finne de beste løsningene for kundene driver deg og du trives med relasjonsbygging og skaper tillit både internt og eksternt.

Vi kan tilby:

 • Et solid og bredt fagmiljø med teamånd og hyggelige kollegaer
 • Gode muligheter for faglig og personlig utvikling
 • Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver

Arbeidssted vil være i TheVIT sine lokaler i Oslo eller på Hamar, men mye av arbeidstiden vil tilbringes i lokalene til våre kunder.

Arbeidsoppgaver

Dine arbeidsoppgaver vil fortrinnsvis være løpende økonomi/controller oppgaver.

 • Rådgivning til kunder med fokus på forbedringsprosesser
 • Gjennomføre daglige økonomiske oppgaver
 • Inngå i økonomiteamet og bistå i arbeid med budsjett, rapportering og andre økonomirelaterte oppgaver
 • Etablere en god dialog og et godt samarbeid med våre kollegaer og kunder

Ønsket bakgrunn og erfaring

 • Høyere utdanning på bachelor eller masternivå, gjerne som siviløkonom, revisor (registrert/statsautorisert) eller tilsvarende utdanning innen økonomi
 • 2-5 års arbeidserfaring fra revisjon, regnskap og/eller rådgivning
 • God innsikt i økonomiskanalyse og -styring
 • Stor interesse for forretningsutvikling og forbedringsprosesser

Søknad

Synes du dette ser spennende ut og er klar for nye utfordringer, ønsker vi å høre fra deg!

Send et søknadsbrev, CV, samt relevante vitnemål/attester til karriere@thevit.no. Vi vil ta kontakt med deg for en uforpliktende prat så raskt som mulig. Søknader vil bli vurdert fortløpende. Tiltredelse etter avtale.

Om TheVIT

TheVIT tilbyr tjenestekonsept innen økonomi, regnskap, HRM og forretningsutvikling tilpasset et næringsliv i rask utvikling. TheVIT’s teammodell byr på rike muligheter for kompetansevekst for alle våre ansatte, i samspill med kunder og kollegaer. Sammen skaper vi suksess!

Les mer om oss her.

Del dette innlegget
Share on FacebookShare on LinkedIn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *