Karriereambisjoner? Økonomirådgiver i TheVIT!

Har du 2-5 års relevant erfaring og lyst til å jobbe som rådgiver i et offensivt og innovativt miljø? Blir du engasjert av nye utfordringer og av å levere verdiskapende løsninger i samarbeid med andre?

TheVIT vokser raskt, og vi ser nå etter dyktige og fremoverlente rådgivere til våre økonomiteam i Oslo og Hamar. Som ansatt hos oss vil du levere økonomitjenester til små og mellomstore virksomheter, på langsiktige kontrakter. Du utgjør, sammen med dine fremtidige kolleger, kundenes økonomiavdeling.

Stillingen er i stor grad kundeorientert og krever en rådgiver som liker å være diskusjonspartner og veileder for kunden, noe som forutsetter velutviklede kommunikative egenskaper og gode samarbeidsevner. Du er i tillegg strukturert og kvalitetsbevisst i utførelsen av ditt arbeid. Du tenker nytt og bidrar med innovative løsninger som favner bruk av ny teknologi. En indre vilje og et ønske om å finne de beste løsningene for kundene driver deg og du trives med relasjonsbygging og skaper tillit både internt og eksternt.

Vi kan tilby:

 • Et solid og bredt fagmiljø med teamånd og hyggelige kollegaer
 • Gode muligheter for faglig og personlig utvikling
 • Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver

Arbeidssted vil være i TheVIT sine lokaler i Oslo eller på Hamar, men mye av arbeidstiden vil tilbringes i lokalene til våre kunder.

Arbeidsoppgaver

Dine arbeidsoppgaver vil fortrinnsvis være løpende økonomi/controller oppgaver.

 • Rådgivning til kunder med fokus på forbedringsprosesser
 • Gjennomføre daglige økonomiske oppgaver
 • Inngå i økonomiteamet og bistå i arbeid med budsjett, rapportering og andre økonomirelaterte oppgaver
 • Etablere en god dialog og et godt samarbeid med våre kollegaer og kunder

Ønsket bakgrunn og erfaring

 • Høyere utdanning på bachelor eller masternivå, gjerne som siviløkonom, revisor (registrert/statsautorisert) eller tilsvarende utdanning innen økonomi
 • 2-5 års arbeidserfaring fra revisjon, regnskap og/eller rådgivning
 • God innsikt i økonomiskanalyse og -styring
 • Stor interesse for forretningsutvikling og forbedringsprosesser

Søknad

Synes du dette ser spennende ut og er klar for nye utfordringer, ønsker vi å høre fra deg!

Send et søknadsbrev, CV, samt relevante vitnemål/attester til karriere@thevit.no. Vi vil ta kontakt med deg for en uforpliktende prat så raskt som mulig. Søknader vil bli vurdert fortløpende. Tiltredelse etter avtale.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Om TheVIT

TheVIT tilbyr tjenestekonsept innen økonomi, regnskap, HRM og forretningsutvikling tilpasset et næringsliv i rask utvikling. TheVIT’s teammodell byr på rike muligheter for kompetansevekst for alle våre ansatte, i samspill med kunder og kollegaer. Sammen skaper vi suksess!

Les mer om oss her.

Del dette innlegget
Share on FacebookShare on LinkedIn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *