Vi styrker TheVIT-laget med to dyktige ressurser!

Del dette innlegget
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

10.07.2018

Stine er siviløkonom med spesialisering innen strategi. Hennes erfaring fra ulike økonomiroller har bidratt til at hun har solid innsikt i økonomi- og regnskapsområdet og et engasjement for effektivisering av arbeidsprosesser. Jonas er siviløkonom med spesialisering i forretningsjus, skatt og regnskap, med stor interesse for å ta i bruk digitale løsninger. I tillegg til sine brede erfaring som controller, har Jonas erfaring som CFO for en gründerbedrift. Til sammen Vi ønsker Stine og Jonas velkommen til vårt team av VIT’ere!

 

Les mer om Stine og Jonas og våre andre VIT’ere her.

 

 

Del dette innlegget
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *