TheVIT hjelper Siri med effektiv og lønnsom restaurantdrift

Del dette innlegget
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

Restaurantdriver Siri Tømte var lei av og frustrert over å bruke tid på et regnskap som aldri var ajour. Så møtte hun Anne Salvesen fra TheVIT. Det forandret alt. 

 

Siri og Anne møttes på et nettverkstreff. Siri fortalte at regnskapet stort sett var ubrukelig og besto av tung, tidkrevende bilagsregistrering, kidnummer og hyllevis med permer. Anne fortalte om dagens muligheter, og etter kort tid var Siri overbevist.

 

Nå snakker jeg med Anne om langt viktigere ting enn bilag og rapportering. Ting som effektivisering, vekst og verdiskapning for bedriften min.

 

I dag gjøres det meste digitalt og regnskapet går raskt og smidig takket være bedre programvare og eksperthjelp fra TheVIT.

Les hele artikkelen om Siris Delikatesse, Spisested og Catering AS i dagens utgave av Finansavisens bilag R.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Anne Salvesen jobber i TheVIT.

Trenger du gode råd om effektiv drift i din virksomhet kan du sende henne en e-post på anne.salvesen@thevit.no eller firmapost@thevit.no. Du når oss også på tlf: 91 50 29 18

 

 

 

 

 

 

 

Del dette innlegget
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *