Forretningsorientert HR Business Partner

Del dette innlegget
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

Har du forretningsforståelse, innsikt i arbeidsrett og erfaring med utvikling av prosesser og rutiner på HR området? Blir du engasjert av nye utfordringer og av å levere verdiskapende løsninger til spennende kunder?

TheVIT vokser raskt og vi ser etter dyktige og fremoverlente rådgivere til vårt HR Business Partner team. Som ansatt hos oss vil du levere HR-tjenester til små og mellomstore virksomheter på langsiktige kontrakter. Du utgjør, sammen med dine fremtidige kolleger, kundenes HR-avdeling.

Stillingen er i stor grad kundeorientert og krever en HR Business Parter som liker å være diskusjonspartner og trives som veileder. Du kombinerer din HR-kompetanse med forståelse for kundens forretningsutvikling og drift og leverer tjenester som underbygger kundenes forretningsmessige mål. Erfaring med prosjektarbeid og egenskaper som kjennetegner en god prosjektleder verdsettes.

Hva kan TheVIT tilby?

I TheVIT er vi offensive og innovative, samtidig som vi er opptatt av å bidra til den enkeltes utvikling og vekst. Gjennom arbeid med vår spennende kundeportefølje, vil du få erfaring fra virksomheter i en rekke ulike bransjer og størrelser og muligheten til å arbeide med HR både strategisk og operativt. Vårt arbeidsmiljø byr på bred kompetanse og en kultur preget av teamånd. Du vil ha tilgang til en rekke sparringspartnere innenfor ulike fagområder. Totalt byr vi på gode muligheter for faglig og personlig utvikling, uansett hvor i karrierestigen du befinner deg.

Arbeidssted vil være i TheVIT sine lokaler i Oslo, Akershus eller på Hamar, men mye av arbeidstiden vil tilbringes i lokalene til våre kunder.

Arbeidsoppgaver

  • Bistå i å utvikle, implementere og sikre gode HR-prosesser og rutiner og aktiv støtte for ledere i å drive HR-prosesser
  • Bistå og støtte i arbeidsrettslige problemstillinger knyttet til blant annet arbeidsavtaler, arbeidstid, konflikthåndtering, mv.
  • Ivareta løpende HR oppgaver
  • Bidra i videreutviklingen av TheVIT’s rådgivningstjenester

Ønsket bakgrunn og erfaring

  • Høyere utdanning på bachelor eller masternivå, gjerne med fokus på HR- og organisasjonsfag
  • Relevant arbeidserfaring
  • Evner å jobbe med strategiske så vel som operative oppgaver

Søknad

Dersom du synes du dette ser spennende ut og er klar for nye utfordringer, ønsker vi å høre fra deg! Send et søknadsbrev, CV, samt relevante vitnemål/attester til karriere@thevit.no. Vi vil ta kontakt med deg for en uforpliktende prat så raskt som mulig.

Søknader vil bli vurdert fortløpende. Tiltredelse etter avtale.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Om TheVIT

TheVIT tilbyr tjenestekonsept innen økonomi, HRM, regnskap, lønn og forretningsutvikling tilpasset et næringsliv i rask utvikling. TheVIT’s teammodell byr på rike muligheter for kompetansevekst for alle våre ansatte, i samspill med kunder og kollegaer. Sammen skaper vi suksess!

Del dette innlegget
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *