Karriereambisjoner? Økonomirådgiver i TheVIT!

Del dette innlegget
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

Karriereambisjoner? Økonomirådgiver i TheVIT!

Har du 2-5 års relevant erfaring og lyst til å jobbe som rådgiver i et offensivt og innovativt miljø? Blir du engasjert av nye utfordringer og av å levere verdiskapende løsninger i samarbeid med andre?

TheVIT vokser raskt og vi ser etter dyktige og fremoverlente rådgivere til våre økonomiteam. Som ansatt hos oss vil du levere økonomitjenester til små og mellomstore virksomheter på langsiktige kontrakter. Du utgjør, sammen med dine fremtidige kolleger, kundenes økonomiavdeling.

Stillingen er i stor grad kundeorientert og krever en rådgiver som liker å være en diskusjonspartner og veileder, noe som forutsetter velutviklede kommunikative egenskaper og gode samarbeidsevner. Du er i tillegg strukturert og kvalitetsbevisst i utførelsen av ditt arbeid. Du tenker nytt og bidrar med innovative løsninger som favner bruk av ny teknologi. En indre vilje og et ønske om å finne de beste løsningene for kundene driver deg og du trives med relasjonsbygging og skaper tillit både internt og eksternt.

Vi kan tilby:

I TheVIT er vi opptatt av å bidra til den enkeltes utvikling og vekst. Gjennom arbeid med vår spennende kundeportefølje, vil du få erfaring fra virksomheter i en rekke ulike bransjer og størrelser og muligheten til å arbeide med økonomiområdet fra A til Å. Vi har et faglig og kompetanserikt arbeidsmiljø og en kultur preget av teamånd og du vil derfor ha tilgang til en rekke sparringspartnere innenfor ulike fagområder. Totalt bidrar dette til at vi kan by på gode muligheter for faglig og personlig utvikling, uansett hvor i karrierestigen du befinner deg.

Arbeidssted vil være i TheVIT sine lokaler i Oslo, Akershus eller på Hamar, men mye av arbeidstiden vil tilbringes i lokalene til våre kunder.

Arbeidsoppgaver

Dine arbeidsoppgaver vil fortrinnsvis være løpende økonomi/controller oppgaver.

  • Rådgivning til kunder med fokus på forbedringsprosesser
  • Gjennomføre daglige økonomiske oppgaver
  • Inngå i økonomiteamet og bistå i arbeid med budsjett, rapportering og andre økonomirelaterte oppgaver
  • Etablere en god dialog og et godt samarbeid med våre kollegaer og kunder

Ønsket bakgrunn og erfaring

  • Høyere utdanning på bachelor eller masternivå, gjerne som siviløkonom, revisor (registrert/statsautorisert) eller tilsvarende utdanning innen økonomi
  • 2-5 års arbeidserfaring fra revisjon, regnskap og/eller rådgivning
  • God innsikt i økonomiskanalyse og -styring
  • Stor interesse for forretningsutvikling og forbedringsprosesser

Søknad

Dersom du synes dette ser spennende ut og er klar for nye utfordringer, ønsker vi å høre fra deg! Send et søknadsbrev, CV, samt relevante vitnemål/attester til karriere@thevit.no. Vi vil ta kontakt med deg for en uforpliktende prat så raskt som mulig.

Søknader vil bli vurdert fortløpende. Tiltredelse etter avtale.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Om TheVIT

TheVIT tilbyr tjenestekonsept innen økonomi, regnskap, lønn, HRM og forretningsutvikling tilpasset et næringsliv i rask utvikling. TheVIT’s teammodell byr på rike muligheter for kompetansevekst for alle våre ansatte, i samspill med kunder og kollegaer. Sammen skaper vi suksess!

Del dette innlegget
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *