Regnskapsrådgiver i fremtidsrettet økonomimiljø!

Del dette innlegget
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

Har du relevant erfaring og lyst til å bidra til utvikling av regnskapsfører-rollen? Blir du engasjert av å levere regnskapstjenester som bidrar til verdiskapning, i tett samarbeid med kolleger?

TheVIT vokser raskt og vi har behov for deg, fordi

  • Du kommuniserer om regnskap og styringsinformasjon på en måte som gir TheVITs kunder ny innsikt i egen virksomhet
  • Du kombinerer din kompetanse innen regnskap med forståelse for kundens forretning og drift og gir dem gode råd
  • Du er brenner for utvikling av regnskapsfaget og arbeider godt både selvstendig og i team

Hva venter du på?

Drives du av å finne de beste løsningene for kundene, trives i team og med relasjonsbygging og er typen som skaper tillit både internt og eksternt – ta kontakt med TheVIT!

Som ansatt hos oss jobber du med regnskap og rådgivning hos små og mellomstore virksomheter, på langsiktige kontrakter. Du tar aktivt del i arbeidet med produksjon av regnskaps- og styringsinformasjon for virksomhetene og bidrar til forbedring og utvikling av regnskapsprosesser og -rutiner. Du utgjør, sammen med dine fremtidige kolleger, kundenes økonomi- og regnskapsavdeling.

Hva kan TheVIT tilby?

I TheVIT er vi opptatt av å bidra til den enkeltes utvikling og vekst. Gjennom arbeid med vår spennende kundeportefølje, vil du få erfaring fra virksomheter i en rekke ulike bransjer og størrelser og muligheten til å arbeide med regnskapsfaget fra A til Å. Vi har et faglig og kompetanserikt arbeidsmiljø og en kultur preget av teamånd og du vil derfor ha tilgang til en rekke sparringspartnere innenfor ulike fagområder. Totalt bidrar dette til at vi kan by på gode muligheter for faglig og personlig utvikling, uansett hvor i karrierestigen du befinner deg.

Arbeidssted

Vi søker dyktige regnskapsressurser til alle våre kontorer på Elverum, Hamar, Oslo, Gardermoen, Lillestrøm, Kongsvinger, Moelv, Tynset, Lillehammer og Fredrikstad. Mye av arbeidstiden vil tilbringes i lokalene til våre kunder. Spesifiser ønsket arbeidssted i din søknad.

Ønsket bakgrunn, erfaring og personlighet

  • Relevant utdanning, autorisasjon er ikke et krav
  • Arbeidserfaring fra regnskapsføring/avstemming/lønn
  • Solid regnskapsforståelse og innsikt og kunnskap om relevant teknologi
  • Interesse for forretningsutvikling, digitalisering og forbedringsprosesser
  • Initiativrik og engasjert person, men god kommunikasjonsevne, som ønsker å bidra til utvikling og verdiskapning i form av vekst og lønnsomhet

Søknad

Synes du dette ser spennende ut og er klar for nye utfordringer, ønsker vi å høre fra deg!

Send et søknadsbrev, CV, samt relevante vitnemål/attester til karriere@thevit.no. Vi vil ta kontakt med deg for en uforpliktende prat så raskt som mulig.

Søknader vil bli vurdert fortløpende. Tiltredelse etter avtale.

Om TheVIT

TheVIT (www.thevit.no) tilbyr tjenestekonsept innen økonomi, regnskap, lønn, HRM og forretningsutvikling tilpasset et næringsliv i rask utvikling. TheVIT’s teammodell byr på rike muligheter for kompetansevekst for alle våre ansatte, i samspill med kunder og kollegaer. Sammen skaper vi suksess!

Del dette innlegget
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *