Verdiskapende regnskapssjef – leder av regnskapsteam!

Del dette innlegget
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

Er du regnskapssjef med engasjement og erfaring fra utvikling av regnskapsavdeling med fokus på utvikling av både medarbeidere og prosess? Savner du sparringspartnere som kjenner dine utfordringer?

TheVIT vokser raskt og vi ser nå etter entusiastiske og fremoverlente regnskapssjefer til våre økonomiteam i Oslo, Akershus og Hamar. Som ansatt hos oss vil du levere regnskapstjenester pålangsiktige kontrakter og være prosjektansvarlig for våre oppdrag hos kunde. Du utgjør, sammen med dine fremtidige kolleger, kundenes regnskap- og økonomiavdeling.

Stillingen er kundeorientert og kreveren regnskapssjef som liker å være diskusjonspartner for kunden. Du kombinerer din regnskapskapskompetanse med forståelse for kundens forretningsutvikling og drift og gir råd som bidrar til vekst og lønnsomhet. Rollen er en lederrolle som krever gode prosjektlederegenskaper. Du er analytisk anlagt med evne til åtenke nytt og bidrar med innovative løsninger bygget på siste tilgjengelige teknologi. Du skaper tillit internt og eksternt og trives med relasjonsbyggingog innsalg av tjenester.

Vi kan tilby:

 • Et solid og bredt fagmiljø med teamånd og hyggelige kollegaer
 • Gode muligheter for faglig og personlig utvikling
 • Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver

Arbeidssted vil være i TheVIT sine lokaler i Oslo, Akershus eller på Hamar, men mye av arbeidstiden vil tilbringes i lokalene til våre kunder.

Arbeidsoppgaver

 • Rådgivning til kunder med fokus på effektivisering av regnskapsfunksjonen og produksjon av relevant av styringsinformasjon for ledelsen
 • Sørge for effektiv oppdragsledelse med god samhandling innad i teamet
 • Sørge for god samhandling med kunden og kundens TheVIT-team, dvs. bidra aktivt til en løpende og god dialog rundt oppdragets fremdrift og utfordringer
 • Motivere, veilede og evaluere oppdragsressursene
 • Utvikling av TheVIT’s kundeportefølje

Ønsket bakgrunn og erfaring

 • Høyere utdanning på bachelor eller masternivå innen regnskap/økonomi, gjerne siviløkonom, revisor (registrert/statsautorisert) -relevant arbeidserfaring kan erstatte formell utdanning.
 • Arbeidserfaring som regnskapssjef eller revisjon/rådgivning
 • Ledererfaring inkludert utvikling av regnskapsavdeling og regnskapsmedarbeidere
 • Erfaring med og/eller stor interesse for forretningsutvikling og forbedringsprosesser

Vil du bli del av vårt innovative regnskaps- og økonomi team?

Synes du dette ser spennende ut og er klar for nye utfordringer, ønsker vi å høre fra deg!

Send et søknadsbrev, CV, samt relevante vitnemål/attester til karriere@thevit.no. Vi vil ta kontakt med deg for en uforpliktende prat så raskt som mulig.

Søknader vil bli vurdert fortløpende. Tiltredelse etter avtale.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Om TheVIT

TheVIT tilbyr tjenestekonsept innen økonomi, regnskap, HRM og forretningsutvikling tilpasset et næringsliv i rask utvikling. TheVIT’s teammodell byr på rike muligheter for kompetansevekst for alle våre ansatte, i samspill med kunder og kollegaer. Sammen skaper vi suksess!

Del dette innlegget
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *