Lyst til å bli en av oss?

Del dette innlegget
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

TheVIT ser etter fremoverlente rådgivere innen regnskap, lønn, økonomi og HR som ønsker å bli med oss på vår spennende reise.  

Se våre ulike stillingstyper her:

Regnskapssjef

Stillingen er kundeorientert og krever en regnskapssjef som liker å være diskusjonspartner for kunden. Du kombinerer din regnskapskapskompetanse med forståelse for kundens forretningsutvikling og drift og gir råd som bidrar til vekst og lønnsomhet. Rollen er en lederrolle som krever gode prosjektlederegenskaper.

Regnskapsrådgiver

TheVIT vokser raskt og vi har behov for deg, fordi du kommuniserer om regnskap og styringsinformasjon på en måte som gir TheVITs kunder ny innsikt i egen virksomhet, du kombinerer din kompetanse innen regnskap med forståelse for kundens forretning og drift og gir dem gode råd og du brenner for utvikling av regnskapsfaget.

Økonomisjef

Stillingen er kundeorientert og krever en økonomisjef som liker å være diskusjonspartner og veileder for kunden. Rollen er en lederrolle som krever gode prosjektlederegenskaper. Du er i tillegg analytisk og strategisk anlagt med evne til å tenke nytt og bidra med innovative løsninger som favner bruk av ny teknologi. Det å finne de beste løsningene for kundene motiverer deg.

Økonomirådgiver

Som ansatt hos oss vil du levere økonomitjenester til små og mellomstore virksomheter på langsiktige kontrakter. Du utgjør, sammen med dine fremtidige kolleger, kundenes økonomiavdeling. Stillingen er i stor grad kundeorientert og krever en rådgiver som liker å være en diskusjonspartner og veileder, noe som forutsetter velutviklede kommunikative egenskaper og gode samarbeidsevner.

HR Business Partner

Gjennom arbeid med vår spennende kundeportefølje, vil du få erfaring fra virksomheter i en rekke ulike bransjer og størrelser og muligheten til å arbeide med HR fra A til Å. Vi har et faglig og kompetanserikt arbeidsmiljø og en kultur preget av teamånd og du vil derfor ha tilgang til en rekke sparringspartnere innenfor ulike fagområder. Totalt bidrar dette til at vi kan by på gode muligheter for faglig og personlig utvikling, uansett hvor i karrierestigen du befinner deg!

Del dette innlegget
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *