Anders Lund

Del dette innlegget
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

Anders er en allsidig økonom med bachelorgrad innen økonomi og administrasjon med fordypning innen økonomistyring, og med en mastergrad innen finans, prosjektledelse og risikostyring. Studietiden ble kombinert med verv som økonomiansvarlig, arrangementansvarlig og fotballtrener, samt jobb som kundekonsulent for SpareBank1 Østlandet.

Anders har også arbeidet som revisor for Deloitte, hvor han har fått erfaring innen et bredt spekter av bransjer. Gjennom revisjonen har han opparbeidet seg kompetanse innen regnskapsanalyse, internkontroll, rapportering, regnskapsføring og skatt. Han har hatt prosjektansvar i revisjonsprosesser på alt fra mindre kunder til større konsern, og han har alltid fokus på å levere høy kvalitet, innsikt og verdi.

Del dette innlegget
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments are closed.