Ann Kristin Røder

Del dette innlegget
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

Ann Kristin er utdannet innenfor personalutvikling, ledelse og arbeidsrett og har et sterkt engasjement for utvikling, forenkling og effektivisering av forretningsdrift i et HRM perspektiv, og en målsetning om at man skal spille hverandre gode.

Ann Kristin har bred erfaring innenfor økonomiområdet, herunder regnskap, lønn, budsjettering og analysearbeid. Hun har erfaring som rådgiver innenfor HR, lønn, arbeidsrett, flere superbrukerfunksjoner og implementering av ulike systemer, nearshoring av produksjon og prosjektledelse. Med et tverrfaglig perspektiv og forretningsforståelse kvalitetssikres en helhetlig prosess.

Del dette innlegget
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments are closed.