Cathrine Fossum Berge

Del dette innlegget
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

Cathrine er utdannet siviløkonom med fordypning i finans, og etter studiene har hun arbeidet som revisor i EY.  Hun har blitt kjent med virksomheter av ulik størrelse innenfor et vidt omfang bransjer, og har utviklet bred kompetanse innen økonomiområdet.

Gjennom arbeidet som revisor har hun opparbeidet seg kompetanse innenfor skatt og avgift, regnskapsproduksjon, analyse av store datamengder, oppfølging og veiledning av medarbeidere og kvalitetskontroll. Hun har også god erfaring med planlegging og gjennomføring av prosjekter, og har stor interesse for å ta i bruk analyser og digitale verktøy som kan bidra til effektive prosesser

Del dette innlegget
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments are closed.