Karianne Kåsa

Del dette innlegget
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

Karianne er regnskapsfører med lang erfaring fra arbeidet i økonomiavdelingen i mellomstore og store bedrifter. Gjennom sin erfaring med regnskapsføring for ulike bransjer har hun opparbeidet god forretningsforståelse og solid fagkompetanse.

Karianne har god kjennskap til regnskapssystemet Visma Business og er en pådriver for å ta i bruk digitale løsninger for å forenkle og effektivisere kundens hverdag. Hun har snart fullført videreutdanning med bachelor i økonomi og administrasjon hvor målet er å bli godkjent som autorisert regnskapsfører.

Del dette innlegget
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments are closed.