Kine Floor Nelson

Del dette innlegget
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

Kine er utdannet siviløkonom med fordypning i markedsføring og konkurranse fra Norges Handelshøyskole. Hun har i tillegg utdannelse innen juridiske fag fra Universitetet i Tromsø. Kine er sterkt engasjert i forenkling og effektivisering av kundens hverdag, og hun er opptatt av kundetilfredshet og kvalitet i sine leveranser.

Kine har opparbeidet seg god kompetanse innenfor fagområdet lønn og HR-tjenester gjennom sitt arbeid i SpareBank1 Østlandet. I tillegg har hun opparbeidet seg god erfaring rundt rådgivning av økonomiske tjenester som finansrådgiver i samme selskap.

Del dette innlegget
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments are closed.