Kjersti Paulsen Johannesen

Del dette innlegget
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

Kjersti er autorisert regnskapsfører med stor interesse for digitale løsninger. Hun har erfaring i arbeidet med revisjon, regnskap, lønn og årsoppgjør for små og mellomstore bedrifter. Med en bachelorgrad i revisjonsfag og erfaring som autorisert regnskapsfører og revisormedarbeider har Kjersti god evne til å raskt gjøre seg kjent i nye systemer.

Kjersti har god kjennskap til flere regnskapssystemer som Duett, Maestro og PowerOffice, og har opparbeidet seg en solid kompetanse innenfor fagområdet. Hun har stor yrkesstolthet med fokus på høy kvalitet og rettidighet i arbeidet hun gjør for kundene. Kjersti er også opptatt av å ha et tett samarbeid med kundene for å effektivisere arbeidet og kundens hverdag.

Del dette innlegget
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments are closed.