Kristian Bønsnæs

Del dette innlegget
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

Kristian er siviløkonom med variert erfaring fra norsk og internasjonalt næringsliv. Senest kommer han fra rollen som Økonomidirektør i Rentokil Initial Norge AS. Tidligere har han jobbet som økonomisjef eller business controller i blant annet Egencia, Lindorff Accounting, samt Norsk Folkehjelp i både Norge, Tanzania og Rwanda.

Kristian har jobbet med styringsverktøy og utarbeidelse av styringsinformasjon i mange år. Viktigheten av god informasjon som beslutningstøtte har vært et vesentlig element hele veien i karrieren. Utover dette, har han jobbet mye med budsjettering, forecasting, rapportering og hands on regnskap. Han har også vært tungt delaktig i flere prosessert med bytte av ERP-systemer.

Del dette innlegget
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments are closed.