Mari Taraldsteen

Del dette innlegget
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter


Mari har arbeidet i regnskapsbransjen i flere år, for små og mellomstore bedrifter. Fra dette har hun erfaring med regnskap, lønn og avstemming. Hun har kjennskap til flere regnskapssystemer, slik som Visma og Duett. Mari er opptatt av kvalitet, rask leveranse og tilrettelagte løsninger for effektiv bruk av kundearbeidet.

Mari er utdannet bedriftsøkonom og er i gang med å fullføre videreutdanning innen regnskapsfører-fager og prosessen med å bli autorisert regnskapsfører. Hun har tidligere lang fartstid fra servicebransjen med fagbrev i salgs-faget som har gitt henne et solid grunnlag for god kundekommunikasjon og service med kunden i fokus.

Del dette innlegget
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments are closed.