Marianne Eksund

Del dette innlegget
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

Marianne er regnskapsfører, og har også flere år innen revisjon. Hun har lang erfaring i arbeidet med regnskap, lønn og årsoppgjør for små og mellomstore bedrifter. Marianne har gjennom arbeidet utviklet solid fagkompetanse, samt en god evne til å raskt gjøre seg kjent med nye systemer og ta i bruk digitale løsninger.

Marianne har god kjennskap til en rekke regnskaps- og lønnssystemer og har opparbeidet en bred og allsidig kompetanse innen regnskapsfaget. Hun har lang erfaring med regnskapsføring for en rekke ulike bransjer og god kunnskap om regelverket for disse. Marianne har stor yrkesstolthet med fokus på høy kvalitet.

Del dette innlegget
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments are closed.