Marita H. Andersen

Del dette innlegget
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

Marita har en bachelorgrad i markedsføring og økonomi fra Norges Markedshøyskole i Oslo. Hun har 18 års erfaring fra bank hvor hun har hatt muligheten til å tiltre i ulike stillinger internt. De siste 4,5 årene har hun jobbet med lønn og lønnsrelaterte oppgaver. Hun har også støttet i HR relaterte oppgaver ved ansettelsesprosessen med oppfølging av tilbud og ansettelseskontrakter.

Marita har opparbeidet seg bred og variert erfaring på lønnsområdet. Hun er opptatt av kundetilfredshet og brukervennlighet, samtidig som jobben skal være effektiv og kvalitetsmessig utført og levert til rett tid.

Del dette innlegget
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments are closed.