Martin Strehl

Del dette innlegget
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

Martin er utdannet økonom (MScBA) fra Universitetet i Münster, Tyskland. Han har lang erfaring som controller, økonomisjef og CFO. Han har jobbet i både store internasjonale selskaper og i mindre bedrifter, hovedsakelig innenfor prosjekt og serviceindustri. Martin er en team-orientert og engasjert leder med masse energi og «passion» med mer enn 13 års ledererfaring fra en rekke økonomistillinger, i blant annet Siemens og Nokia.

Opp- og nedturer i telekomindustrien har lært Martin å reagere raskt på endrende markedsforhold. Han er vant til å jobbe i lederteam på strategisk plan og legger samtidig mye vekt på tett kontakt med de operasjonelle enhetene til bedriften og verdikjeden. Hans faglige tyngde er innenfor Business Controlling med en bred faglig bakgrunn som dekker regnskap, drift og salg. De siste 3 år har Martin jobbet som Management for Hire med krevende oppdrag knyttet til automatisering, implementering og endringsledelse.

Del dette innlegget
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments are closed.