Martina Arveschoug

Del dette innlegget
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

Martina har en sammensatt erfaring fra både privat næringsliv og ideelle non-profit organisasjoner. Gjennom sine ulike roller innen økonomi/finans og administrasjon, knyttet tett opp mot toppledere, har hun tilegnet seg god forretningsforståelse og ser nytten av innovative styringsverktøy.

Martina har en bred samfunnsvitenskapelig utdannelsesbakgrunn med en mastergrad i statsvitenskap fra NTNU, i tillegg til en bachelorgrad i Political Sciences og International Relations fra Praha som ble supplert med fordypningsstudiet i bedriftsøkonomi på Handelshøyskolen BI. Hun brenner for å skape en strukturert arbeidshverdag med effektive rutiner, og bygge en kultur av trivsel og gode mellommenneskelige relasjoner gjennom tydelig kommunikasjon.

Del dette innlegget
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments are closed.