Maylén Ljøner Hansen

Del dette innlegget
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

Maylén er autoriser regnskapsfører med stor interesse for fagområdet regnskap. Hun har en bachelor i økonomi og administrasjon med fordypning i bedriftsøkonomi, samt videreutdanning innen regnskap. Hun har erfaring med regnskap, rapportering, likviditetsstyring, årsoppgjør og lønn, og har god kjennskap til flere ulike regnskapssystemer.

Maylén brenner for å tilføre kunden merverdi gjennom å arbeide proaktivt, oppnå god kunderelasjon, utnytte digitaliserte løsnigner og levere av høy kvalitet til riktig tid. Hun har fungert som en faglig ressurs innen regnskap, og bistått mellomstore og større bedrifter med faglige utfordringer. Hun er godt kjent med byggebransjen og tilhørende prosjektvurderinger. Som leder for intern faggruppe har hun administrert pågående prosjekter internt i byrå som prosjektleder og vært pådriver for intern kompetanseoverføring

Del dette innlegget
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments are closed.