Monica Persen

Del dette innlegget
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

Monica har mastergrad i pedagogikk med spesialisering innen læring i arbeidslivet. Gjennom de siste syv årene har hun arbeidet bredt med HR både i privat og offentlig sektor, med engasjement mot å bidra til å skape en arbeidsplass preget av prestasjon og trivsel.

Monica har bred erfaring med effektivisering/digitalisering av administrative HR prosesser, rekruttering fra a til å, kompetanse- og lederutvikling, og med organisasjonsendringer. Hun har også erfaring med valg og implementering av HRM system i et stort, internasjonalt selskap. I sitt arbeid er Monica opptatt av å forstå selskapets verdikjede, kultur og ambisjoner, for å kunne bidra til å skape et godt arbeidsmiljø med effektive prosesser.

Del dette innlegget
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments are closed.