Rita Moen

Del dette innlegget
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter


Rita er utdannet innenfor lønn, personal og arbeidsrett. Hun har bred erfaring innenfor økonomiområdet, herunder regnskap, lønn og skatterett. Rita har også erfaring som rådgiver innenfor HR, lønn og arbeidsrett, nearshoring av produksjon, superbrukerfunksjoner og implementering av ulike systemer.

Rita har et stort engasjement for utvikling, forenkling og effektivisering av forretningsdrift med en målsetting om at man skal spille hverandre gode. Hun har et bredt perspektiv og forretningsforståelse som kvalitetsikrer en helhetlig prosessforbedring.

Del dette innlegget
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments are closed.