Tone Volden

Del dette innlegget
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

Tone er autorisert regnskapsfører, bedriftsøkonom fra Handelshøyskolen BI og har en bachelorgrad i revisjon. Hun har lang og bred erfaring innen bank og finans, hvor hun har jobbet i over 25 år. Hun har hatt stillinger som finanskonsulent, prosjektmedarbeider, markedskonsulent, leder for kundeservice/kreditt, avdelingsleder og bedriftskunderådgiver. hun har også 8 års erfaring i Skatteetaten som rådgiver innen kontroll, rettsanvendelse og med etterkontroller av skatter og avgifter.

Som regnskapsfører har Tone erfaring innen landbruk, foreninger, små og mellomstore bedrifter og med konsern innen integrasjonstjenester og mottaksdrift. Hun har høyt fokus på kundetilfredshet, høy kvalitet og rettidighet av leveranse.

Del dette innlegget
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments are closed.