Onboardingssamling for 25 nye VIT’ere

Del dette innlegget
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

TheVIT vokser videre og i september arrangerte vi onboardingssamling for «2019-kullet» med VIT’ere.

Sammen med over 25 fremoverlente, forventningsfulle og engasjerte nye kollegaer, ble vi samlet for to dager med faglig og sosialt påfyll på Gardermoen. De nye VIT’erne representerer et stort mangfold av kompetanse innen økonomi, HR, regnskap, lønn og analyse – hvor alle har en viktig rolle å spille i TheVIT’s reise og utvikling. Sammen i team vil vi jobbe sammen for å skape verdi for våre kunder.

Onboardingen er viktig for oss og for den nyansatte. Det er et viktig utgangspunkt for få frem hvem vi er som selskap, hva vi står for og hvordan vi skal bygge videre på dette for å bli enda bedre sammen. Teamfølelsen er sentral hos oss, og ved å arrangere en slik samling gir vi en smakebit på hva de nyansatte skal bli en del av. Det er en fantastisk anledning til å spre informasjon om vår visjon og hva vi ønsker å skape. Det får frem vår kultur og våre verdier i en tidlig fase, samtidig som det er et viktig ledd i den videre utviklingen. Videre skaper det god grobunn for trivsel i arbeidshverdagen, i tillegg til at det bidrar til et sterkere sosialt nettverk, både på tvers av kontorer og fagområder.

«Jeg setter veldig stor pris på at slike aktiviteter prioriteres i TheVIT. Dette er en unik mulighet for ansatte å møte andre nye i selskapet, føle samhold, bygge kultur og å gå et felles budskap fra ledelsen om selskapets stratei. Det var innholdsrike dager med mye informasjon, men som er viktig da det er med på å bygge identitet og stolthet for selskapet. Dette er viktige suksessfaktorer. Jeg likte også teamaktiviteten på kvelden. Det var en fin kombinasjon av teambygging og hard konkurranse. he rvar det flere som viste seg fra en side som forteller meg at vi har mange i TheVIT som vil være best! Tommel opp! Terningkast 6

Gry Brandsnes, HR Business Partner

Vi gleder oss til reisen fremover og er stolte av å ha styrket teamet vårt med et så stort mangfold av kompetanse!

Del dette innlegget
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments are closed.