GjesteVITere

Vi liker å se på oss selv som VIT’ere, men vet at det også er mange andre som vet. Derfor har vi åpnet opp for eksterne innlegg på vår feed.

Har du en indre skribent i deg og et engasjement og interesse for business? Er du en leder med mye erfaring og nye tanker for din virksomhet du ønsker å dele og få innspill til? Har du nettopp begynt arbeidskarrieren din eller er gründer og møter utfordringer du ønsker å belyse? Eller er du en student som jobber med interessante temaer eller skriver oppgave om noe du ønsker å dele med andre? Våre gjesteskribenter er alle disse menneskene og alle i mellom. Har du et innlegg eller tema du ønsker å dele med oss? Ta kontakt med oss!

På denne siden finner innlegg fra gjesteskribenter. God lesning!


 

 

Medarbeidersamtaler – forskjellen mellom middelmådighet og suksess?
Medarbeidersamtaler – aktiviteten som både er «elsket og hatet». For noen forbundet med merarbeid og bortkastet tid, for andre forventninger og nye muligheter. I sin siste lederblogg, definerer Hege Greaker medarbeidersamtaler på en kort, strukturert og klar måte: «En god...<p class="continue-reading-button"> <a class="continue-reading-link" href="http://www.thevitfeed.no/2018/12/03/medarbeidersamtaler-forskjellen-mellom-middelmadighet-og-suksess/">LES HELE ARTIKKELEN<i class="crycon-right-dir"></i></a></p>

 

 


 

 

 

Comments are closed.