GjesteVITere

Vi liker å se på oss selv som VIT’ere, men vet at det også er mange andre som vet. Derfor har vi åpnet opp for eksterne innlegg på vår feed.

Har du en indre skribent i deg og et engasjement og interesse for business? Er du en leder med mye erfaring og nye tanker for din virksomhet du ønsker å dele og få innspill til? Har du nettopp begynt arbeidskarrieren din eller er gründer og møter utfordringer du ønsker å belyse? Eller er du en student som jobber med interessante temaer eller skriver oppgave om noe du ønsker å dele med andre? Våre gjesteskribenter er alle disse menneskene og alle i mellom. Har du et innlegg eller tema du ønsker å dele med oss? Ta kontakt med oss!

På denne siden finner innlegg fra gjesteskribenter. God lesning!


 

 

Ansiennitetsdommen fra Høyesterett, enkelt forklart
Saken gjelder gyldigheten av oppsigelser av seks arbeidstakere som ledd i nedbemanning i en større entreprenørbedrift, og omhandler særlig hvilken vekt som må legges på ansiennitet ved arbeidsgivers utvelgelse av...<p class="continue-reading-button"> <a class="continue-reading-link" href="http://www.thevitfeed.no/2019/05/08/ansiennitet/">LES HELE ARTIKKELEN<i class="crycon-right-dir"></i></a></p>

 

 


 

 

 

Comments are closed.